פילה סלמון על הפלאנצ'ה יוצא מעדן - השף מיכה כלפה
תחילה יש להשרות את הדג במיץ לימון חצי שעה
לשטוף ולסנן.
להכנת המרינדה:
3 כפות טרייאקי
3 כפות רוטב סויה
כפית גדושה חרדל דיז'ון
קובייה של גינגר כתוש קפוא
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
להשרות את הנתחים במרינדה לפחות חצי שעה במקרר
הכנת הדג:
רק לצרוב על הפלאנצ'ה יפה עם צבע כמו בתמונות.
להכנת השעועית:
לטגן בצל קצוץ על להשחמה להוסיף קופסא פטריות חתוכות או טריות לאדות יחד כמה דקות להוסיף מלח פלפל שחור גרוס
2 כפות טרייאקי 3 כפות סויה
להוסיף שקית שעועית ירוקה עדינה קפואה(לשטוף במים לפני כן) ולערבב .לבשל כרבע שעה לפני ההגשה לפזר שומשום.
להכנת הבטטה:
לשטוף הייטב 8 בטטות קטנים
לחתוך לצורת סירה לשים בתבנית התנור על נייר אפייה ליצוק שמן סית מלח גס פלפל שחור גרוס כף סוכר חום ועלי רוזמרין להכניס לתנור בחום 200 עד להשחמה יפה באמצע להפוך את הבטטה שישחים משני הצדדים.בהצלחה
תודה לחברה השפית חופית אלמקייס על המתכון והתמונות.
בהצלחה
*******
מוצר מומלץ 💥💥
פלאנצ'ה איכותית מבית ROSO - מחבת גריל 28 ס"מ, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽



Comments