top of page
Post: Blog2_Post

פטריות מוקפצות זריזות - במטבח עם דיתוש

פטריות מוקפצות זריזות - במטבח עם דיתוש


כ-10 פטריות פורטבלו בהירות וכהות

בצל גדול פרוס לרבעי טבעות דקות

מלח, פלפל

תבלין ברביקיו מעושן

שום גבישי

שמן זית

רבע כוס ציר ירקות


הכנה:

לטגן בשמן זית את הבצל על אש קטנה עד לשקיפות(כעשר דקות-רבע שעה).

להוסיף פטריות, לתבל ולערבב.


לטגן כמה דקות עד לצריבת הפטריות.

להוסיף את ציר הירקות ולבשל עוד 5 דקות עד לצמצום.


בתאבון

דיתוש

********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page