top of page
Post: Blog2_Post

פחזניות - עטרה ז׳ורנו

כל הטיפים והסודות לקבלת הפחזניה המושלמת!!! פחזניות מלאות בקרם וניל מפנקת ושוקולד השילוב המנצח. . . פחזניות - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* 500 גרם מים. 10 גרם מלח. 10 גרם סוכר. 200 גרם שמן. 300 גרם קמח. 450 גרם ביצים.

*לקרם הוניל:* 500 גרם שמנת מתוקה. חבילת אינסטנט פודינג וניל. 1/2 כוס מים קרים.

*לציפוי:* 100 גרם שוקולד מריר. 100 גרם שוקולד לבן. 100 גרם שמנת מתוקה.


*לאופן ההכנה:* 1. בסיר מביאה לרתיחה מים, מלח, סוכר ושמן עד שהמים מתחילים לבעבע. 2. מוסיפה את הקמח- יש לנפות לפני. 3. מערבבת היטב ובמהירות את הבצק עד שנפרד מדפנות הסיר. 4. מעבירה את הבצק לקערת המיקסר בעודו חם ובעזרת וו גיטרה עד שהבצק יתקרר באופן מוחלט. 5. לאחר שהמסה התקררה והגיע לטמפרטורת החדר מוסיפה את הביצים אחת אחרי השניה. 6. מסת הפחזניות צריכה להתקבל נעימה וחלקה ללא גושים. 7. יש להעביר את המסה לשקית זילוף עם צנתר בצורת פרח. 8. מזלפת במרווח של 3-5 ס״מ אחת מהשניה כי עולות בזמן האפיה. 9. יש לאפות בחום של 190 מעלות למשך 25 דקות עד לקבל צבע זהוב על הפחזניה. 10. להכנת הקרם: יש להקציף את השמנת, הפודינג והמים לקצף יציב אך מעט נוזלי. 11. את הקרם יש לשים בשקית זילוף עם צנתר חלק. 12. יש לעשות חור קטן מתחת לפחזניה ולמלא בקרם. 13. יש להמיס את השוקלד הלבן והחום בקערות נפרדות ולזלף מעל הפחזניות. 14. יש לשמור את הפחזניות במקרר. 15. הקפידו לא לשים את הפחזניות אחת על השניה על מנת שלא יהרסו. תהנו









Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page