פוטטוס משודרג בתנור עם מיונז ואבקת מלח ארבעת הבצלים טבעי יצור עצמי צמחוני ללא גלוטן:
להכניס לקערת 4 כפות קורנפלור כף פפריקה 2 כפות מיונז 4 כפות שמן כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)לערבב למשחה חלקה,
לקחת 5 תפו״א בינוניים גדולים לקלף לחתוך לחצי לרוחב וכל חצי ל3 סירות(סה״כ 30 סירות),
להכניס לקערה עם התערובת לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef

Kommentare