top of page
Post: Blog2_Post

פאי תפוחים הכי מהיר שיש - ליטל אשואל


פאי תפוחים הכי מהיר שיש


המתכון:

חבילת בצק פריך של שמרית 5 תפוחים גרנד סמיט 1 כף גדושה קינמון 2 כפות סוכר חום חצי כוס אגוזים קצוצים גס


אופן ההכנה: על תבנית ועליה נייר אפייה מרפדים רינג או תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 בבצק פריך של שמרית, מורידים את השאריות שבדפנות ושומרים בצד.

לקערה מגרדים את התפוחים, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.

מוסיפים את תערובת התפוחים לתבנית המרופדת בבצק הפריך.

את השאריות מרדדים וחותכים לפסים. מסדרים באלכסונים על גבי הפאי.

מפזרים אגוזים קצוצים מסביב.


אופים ב180 מעלות למשך 45-50 דקות.








Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page