top of page
Post: Blog2_Post

פאי פקן על בצק עלים - ליטל אשואל

מתכון: חבילת בצק עלים של חברת שמרית (לא חברה אחרת ותכף אסביר למה) 1 כוס מייפל (כאן לא מתאים מייפל טהור להשתמש דווקא בקנוי מן הסופר) 2 כפות סוכר חום 100 גרם נטורינה 3 ביצים 1 כוס אגוזי פקאן טבעי גרוסים גס 20 אגוזי פקאן טבעי שלמים


אופן ההכנה: 1. בתבנית מרובעת מניחים את בצק העלים ואופים אפייה חלקית כ20 דק' ב180 מעלות. הבצק יהיה עדיין לבן וזה בסדר.

2. בקערה המתאימה למיקרו שמים מייפל, נטורינה וסוכר חום וממיסים. מוסיפים את הביצים אחת אחת ובמהירות תוך בחישה עם מטרפה ידנית.

3. לוקחים רבע כוס מן התערובת ומשאירים בצד.

4. מוסיפים לתערובת שבקערה את הפקאן הגרוס ומערבבים.

5. מוציאים את קלתית בצק העלים מן התנור ויוצקים עליה את התערובת, מכניסים ישר לתנור.

6. אופים כחצי שעה ב180 מעלות. מוציאים מן התנור מסדרים את הפקאנים השלמים ומברישים אותם בתערובת שנשארה לנו.

7. מכניסים לתנור לעוד כ15 דק'.


טיפים: 1) בצק העלים של שמרית מרודד דק ותופח חא למימדי ענק ולכן מתאים לנו למאפה.

2)אני לא ממליצה להשתמש במייפל טהור הטעם שלו לא יטיב עם המאפה.

3) ממליצה לפרוס את העוגה לקוביות כשהיא עוד חמימה כי אם ממתינים לצינון מלא כל הנוזלים מתקשים ואז גם מסור לא יעזור








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page