top of page
Post: Blog2_Post

סלט כרוב צבעוני בתוספת טורטיה וגבינת פטה הכי טעים ומשביע - עטרה ז'ורנו


סלט כרוב צבעוני בתוספת טורטיה וגבינת פטה הכי טעים ומשביע - עטרה ז׳ורנו


מרכיבים:

1/2 כרוב לבן.

1/2 כרוב סגול.

צרור סלרי.

4 טורטיות.

זעתר.

שמן לטיגון.

150 גרם גבינת פטה.


לרוטב:

3 כפות דבש.

2 כפות סילאן.

2 כפות שמן.

כפית מלח.

כפית פלפל שחור.

2 כפות סילאן.


אופן ההכנה:


1. לחתוך את הכרוב הסגול והלבן כמה שיותר דק.

2. לקצוץ את הסלרי ולהוסיף לכרוב.


3. לחתוך את הטורטיות לפרוסות בעובי בנוני ולטגן עד לקבלת צבע זהוב.


4. לאחר הטיגון להוסיף כף זעתר ולערבב היטב.


5. את כל מרכיבי הרוטב לערבב היטב

ולהוסיף לסלט ולערבב היטב.


6. להוסיף מעל את הטורטיה וגבינת הפטה.


***********

מוצר מומלץ 💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page