עוגת שוקלד מהירה למיקרו - תמרה בר מוחא
תבנית פיירקס
1 כוס קמח(השתמשתי בקמח 80%).
½ כוס שוקולית
3 כפות שטוחות קקאו
¾ כוס סוכר(שמתי חום בהיר)
¾ כוס שמן
1 כוס מים חמימים
4 ביצים
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
לערבל 4 ביצים ידנית להוסיף סוכר ולהמשיך לערבל ולהוסיף את השמן
והקמח וא.אפיה ואת הקקאו והשוקלית להעביר במסננת לתוך התעורבת לערבב ולבסוף להוסיף מים חמימים.
לשמן פירקס ולהעביר לתוכו את הבלילה.
להסים במיקרו במשך 10 דקות בלבד.
לציפוי:
1 שמנת לבישול(אני שמתי של אלפרו מסויה)
100 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרו בפולסים קצרים.
ו2 כפות גדושות שוקולית להעביר במסננת לתוך השוקולד ולערבב.
בהצלחה ובתיאבון תמרה בר מוחא
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽

תגובות