עוגת שחיתות / קרפים – מירי צדוק מירא'ז
- מירי צדוק
- 24 ביולי 2022
- זמן קריאה 1 דקות
קרפים 6 ביצים 6 כפות סוכר 6 כפות שמן 3 כוסות חלב/חלב סויה /מים 3 כוסות קמח
אופן ההכנה : לערבב היטב עם המטרפה לעיסה חלקה, לחמם מחבת בלינצ'ס, עם מצקת לקחת מהעיסה וליצוק במרכז המחבת כך ליצור עיגולי קראפ, לאחר שסיימנו להשאיר את הקרפים להתקרר, בינתיים להקציף 2 שמנת מתוקה להקצפה 2 חב' פודינג וניל 1 כף סוכר 2 גביעים של שמנת חמוצה
לסדר על צלחת הגשה קרפ אחד למרוח, בהקצפה של השמנת מתוקה ושוב קרפ ושוב קצפת עד לסיום הקרפים הקרפ האחרון לא למרוח עליו קצפת בקערה נמיס במיקרוגל 100 גר' שוקולד לבן חלבי/פרווה 1 שמנת מתוקה לחמם במיקרו כ 2 דק' ולערבב היטב לאחר מכן לצקת על הערימת קרפים אפשר לקשט בחיתוכי פרות, שוקולד מגורד, מקופלת, תותים בקיצור מה שבא.
בהצלחה

Comentarios