top of page
Post: Blog2_Post

עוגת שוקו גבינה - שמיכת הטלאים- נועם זיגדון

עוגת שוקו גבינה - שמיכת הטלאים


כוס מדידה חד פעמית חמה


*לעוגת שוקולד*


4 ביצים L

1 כוס סוכר

½ כוס שמן

½2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

2 כפות קקאו

½ כוס מים פושרים


*לתערובת הגבינה*


500 גר' גבינה לבנה 5%

2 ביצים

⅓ כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

1 אינסטנט פודינג וניל


לערבב בקערה את הקמח האבקת האפייה והקקאו

להקציף את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות

להוסיף בזילוף דק את השמן ואת המים

להסיף את תערובת הקמח לערבב לבלילה חלקה

להעביר את הבלילה לתבנית בנונית משומנת


*לשכבה העליונה*


לערבב ביחד את כל המצרכים לבלילה חלקה

להעביר את בלילת הגבינה המוכנה לשקית זילוף עם צנתר גודל

לזלף את הגבינה על בלילת השוקולד בצורת פסים לרוחב ולאורך

לאפות ב-°165 מעלות טורבו

כ- 30-40 דקות


באהבה נועם זיגדון














Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page