top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

עוגת קרמשניט בקלי קלות – מירב מלכה

מירב מלכה

לשכבת הבצק: בצק עלים מופשר לחתוך לריבועים או למלבנים למרוח על הריבועים מים ואבקת סוכר ולאפות. טיפ: להניח את הבצק בין 2 תבניות וככה הבצק לא תופח מידי.

למילוי: 2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה 1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל חצי כוס חלב במידה ומכינים חלבי 6 כפות סוכר 6 כפות גבינת נפוליון


אופן ההכנה:

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר הפודינג והחלב להוסיף את הגבינה לערבב ולמלא את העלה. מעל לפזר אבקת סוכר ומעל זה אפשר עוד קרם . לקשט בתותים.

בהצלחה











Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page