עוגת עוגיות שוקולד ציפס ונוטלה - אילנה טל
- אילנה טל - ככה אני אופה את זה
- 16 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
לבצק: 125 גרם חמאה/מחמאה רכה,לא מומסת כף סוכר לבן חצי כוס סוכר חום קורט מלח לערבל יחד עד למרקם קרמי להוסיף ביצה אחת ולערבל עד איחוד להוסיף חצי כפית אבקת אפיה חצי כפית מחוקה סודה לשתיה כוס וחצי קמח שקית שוקולד צ'יפס ,אני הכנתי מעורב לבן וחום
לערבב הכל יחד לבצק דביק לחלק ל 2
לרפד תבנית 25/25 בנייר אפיה או עגולה פאי קוטר 24 או רינג באותו גודל לשטח מחצית מהבצק למרוח מעל נוטלה בנדיבות
לרדד את יתרת הבצק על נייר אפיה משומן או אפילו שקית עבה כמו שאני רידדתי ולהניח מעל השוקולד להכניס לחצי שעה למקפיא!!!
לחמם תנור ל 180° ולאפות עד הזהבה
לצנן,לפרוס ולא לשכח לברך אותי!!


Comments