top of page
Post: Blog2_Post

עוגת סברינה - נועם זיגדון

עוגת סברינה


כוס מדידה חד פעמית חמה


להקציף:

5 חלבונים

5 כפות סוכר


לערבב:

5 חלמונים

5 כפות שמן

5 כפות מיץ תפוזים

5 כפות קוקוס

5 כפות סולת

5 כפות קמח *תופח*


לקפל יחד את החלבונים והחלמונים

לאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד שקיסם יוצא יבש


*לסירופ*


2 כוסות מים

2 כפות רום

1 כוס סוכר


*קצפת*


2 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס חלב


בתאבון נועם זיגדון















Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page