top of page
Post: Blog2_Post

עוגת חלבה אגוזים ושוקולד צ'יפס - נועם זיגדון

עוגת חלבה אגוזים ושוקולד צ'יפס - נועם זיגדון


לבצק :

½-1 כוסות קמח

½ כוס סוכר

1 אבקת אפייה

2 סוכר וניל

½ כוס שמן

1 ביצה L


מילוי:

300 גרם חלווה

½ כוס שוקולד צ'יפס

½ כוס אגוזים קצוצים

ללוש לבצק אחיד


לשטח את הבצק בתבנית בנונית

לפזר מעל את החלווה האגוזים והשוקולד צ'יפס


לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם

מראש על 180°


באהבה נועם זיגדון 💞


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח האפייה המקורי והאיכותי מסיליקון איכותי 👇🏽








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page