top of page
Post: Blog2_Post

עוגת זברה בחושה - גולדי מטעמים


עוגת זברה בחושה - גולדי מטעמים


קערה א':

5 חלמונים

3/4 כוס סוכר

כף קליפת תפוז מגוררת

כף אחת תמצית וניל

קורט מלח

בוחשים את החומרים עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.

1/2 כוס שמן-נוסיף בזרם דק לתערובת תוך בחישה.

1/4 2 כוסות קמח

1 אבקת אפייה.

להוסיף לתערובת יחד עם

1 כוס מיץ תפוזים או חלב

לבחוש בעדינות.

*בחישת יתר פוגמת בעוגה.


במערבל:

5 חלבונים

1/2 כוס סוכר

נקציף את החלבונים במיקסר

עד לקבלת קצף גמיש.

את הקצף להוסיף לתערובת בתנועות עטיפה.


חלוקת התערובת:

נחלק את התערובת לשלוש קערות.

1/3 תערובת בלילה לבנה.

1/3 תערובת להוסיף 2 כפות אבקת קקאו בתנועת עטיפה.

1/3 תערובת להוסיף כף אבקת נס קפה בתנועת עטיפה.

ניצוק מכל תערובת 5 כפות ישר למרכז התבנית.

ומעל זה במרכז הבלילה עוד 5 כפות מתערובת הקקאו,ומעל 5 כפות מתערובת הנס קפה

וכך הלאה עד שסיימנו את כל הבלילות.

לאפות בחום 160 מעלות.


שבת שלום









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page