עוגת בראוניז גבינה מעולה - נועם זיגדון
תבנית בגודל 36×26
לבראוניז:
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
להמיס למרקם חלק
להוסיף
1 כף גדושה קקאו
בקערה נפרדת לערבב היטב
4 ביצים
1 כוס סוכר
להוסיף
½ כוס שקדים טחונים
½ כוס קמח
לאפות בתנור שחומם מראש על 180°
10-15 דקות
לשכבה גבינה:
5 ביצים L
1 כוס סוכר (אפשר להוסיף עוד חצי כוס )
500 גרם גבינה
2 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
לערבב הכל היטב ולשפוך על הבראוניז
לאפות כשעה 150 מעלות
*לקרר את העוגה
לגנאש:
150 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל שמנת מתוקה
להמיס יחד למרקם חלק ולשפוך על עוגה קרה
באהבה נועם זיגדון ❤
**********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇


Comments