עוגת בומבה פיסטוק
אז איך הכנתי?
השתמשתי בפתיבר בטעם פיסטוק כיאה לטרנד ותקשיבו הוא טעים!!!
יוצאות 2 עוגות פס גבוהות או מרובעת 30/30
לקרם: 500 מ"ל שמנת מתוקה 4 כפות סוכר 250 גרם גבינה לבנה גביע שמנת חמוצה חפיסת פודינג וניל
מתחילים בהקצפת שמנת מתוקה וסוכר כדי לפתוח את השמנת ולתת לה נפח,מקציפים עד הסמכה קלה מוסיפים גבינה שמנת ופודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה
ההרכבה כמו כל התחלה של עוגת בסקוויטים מרטיבים פתיבר בחלב ומסדרים בתחתית מעל מרחתי שכבה דקה של קרם ושוב שכבת קצפת, הפעם עד באמצע, מעל זילפתי קרם פיסטוק בנדיבות וקישקשתי, שוב קצפת עד גובה הרינג ושוב קרם פיסטוק ולקשקש לעטוף היטב ולהקפיא!!
לאחר ההקפאה שיחררתי מהרינג עוגה אחת השארתי כמו שהיא את השניה ציפיתי ב: מקופלת פיסטוק שהמסתי במיקרו ויצרתי טפטופים מעל פוררתי פתיבר פיסטוק ופיזרתי לאורך העוגה קישטתי במקופלת פיסטוק !!
אין צורך להקפיא לאחר הציפוי והקישוט
בתאבון


Comments