עוגיות זנגולה בטעם מושלם - אמונה בוארון
- אמונה בוארון
- 19 במרץ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עוגיות זנגולה בטעם מושלם - אמונה בוארון
המצרכים:
1/2 קילו קמח רגיל
1/2 ליטר מים
1 כף שמרים יבשים
1/4 כפית סודה לשתיה
שמ לטיגון עמוק
לסירופ :
2 כוסות סוכר
1 וחצי כוסות מים
מיץ מלימון קטן
כף מי ורדים
2 שקיות סוכר וניל
להרתיח ולהשאיר על להבה נמוכה.
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח מים ושמרים לבצק רך מאוד.
לתת לתפוח בערך שעה.
לשפוך את הבצק לתוך בקבוק לחיץ עם פיה דקה לזלף בתוך השמן החם
בצורה סיבובית בגודל הרצוי עד שמזהיב.
לטבול כל עוגייה בסירופ, אפשר לפזר קוקוס או סוכריות צבעוניות.
בהצלחה
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽

Comentarios