top of page
Post: Blog2_Post

עוגה רולדה בטעם קפוצינו - מירב מלכה


עוגה רולדה בטעם קפוצינו

לרולדה:

*5 ביצים

להפריד ולהקציף עם

*5 כפות סוכר.

*להכניס את החלמונים

*4 כפות שמן

*חצי אבקת אפיה

*5 כפות גדושות של קמח

לשמן את הניר אפיה

* *להוציא ולהשאיר בצד 3 כפות מהבלילה


לקישוט:

להוסיף ל3 כפות שנשארו בצד-

כפית נס קפה .

לערבב היטב להכניס לשקית זילוף

לשמן תבנית עם ניר אפיה

ולזלף צורות -לאפות את זה 3 דקות.

להוציא מהתנור ולשפוך מעל את שאר הבלילה -להכניס לאפיה של 12 דקות על 180°



למילוי-

להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל .

4 כפות גבינה לבנה

כף אבקת סוכר

למרוח על הרולדה קרם קפוצ'ינו בנדיבות ומעל זה את הקרם.

לגלגל ולאחסן במקרר

בהצלחה

Merav🍰








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page