עוגה בצורת דונטס - צופית בן יוסף
4 ביצים
כוס קמח תפ"א או כוס קמח רגיל
אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
תמצית וניל
כוס סוכר
לציפוי:
חבילה מרשמלו בצבע ורוד
שוקולד לבן
להקציף ביצים עם סוכר לקצף לבן להוסיף בהדרגה שאר החומרים
לרפד בנייר אפיה תבנית עגולה לצקת לאפות בחום 160 40 דקות
להוציא לצנן ע'י חותכן לחתוך את האמצע לצורת דונאטס.
להמיס את המרשמלו במיקרוגל
להמיס שוקולד לבן להוסיף לצקת על העוגה ולפזר סוכריות
אם המרשמלו מתקשה מהר ניתן לחמם שמנת מתוקה ולצקת כל פעם מעט כדי לדלל את המרשמלו

Comments