top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

ספגטי ברוטב עגבניות בסיר אחד - אריאלה גולדמן

תמונת הסופר/ת: אריאלה גולדמןאריאלה גולדמן

ספגטי ברוטב עגבניות בסיר אחד - אריאלה גולדמן


הספגטי ללא בישול מקדים .הוא מתבשל בתוך הרוטב


~ לחמם 5 כפות שמן עם חצי כפית כורכום ולהזהיב בצל פרוס דק ,חצוי

~ להוסיף פלפל אדום חריף, יבש שלם ו 5 שיני שום שלמות. לטגן קלות.

~ להוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה, כפית סילאן/ או סוכר, חצי כף מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כף פפריקה.

לטגן כמה שניות ולהוסיף פנימה חבילת ספגטי קטנה 250 גר ( לחבילה של 500 גר הוסיפו 2 קופסאות רסק עגבניות )


~ למלא מים עד כיסוי הספגטי ,להביא לרתיחה ,להנמיך ללהבה בינונית ולכסות את הסיר .מידי פעם לערבב עם מזלג.

לבשל עד שהספגטי רכים ואין נוזלים









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page