top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

סלט עדשים ובטטה - עטרה ז׳ורנו

תמונת הסופר/ת: עטרה ז'ורנועטרה ז'ורנו

*מרכיבים:* 2 כוסות עדשים. 2 בטטות. 1/4 כוס שמן. 1/2 כוס חמוציות. 1/4 צרור פטרוזליה. 2 כפות סילאן. מלח, פלפל שחור, לימון-2 כפיות, ושמן- כף .


*אופן ההכנה:* 1. יש לבשל היטב את העדשים כ-25 דקות עד לריכוך מלא. 2. יש לחתוך את הבטטה לקוביות ולשים עליהם כ1/4 כוס שמן ולאפות בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות. 3. לאחר שהבטטה והעדשים מוכנים יש לתת להם להתקרר באופן מוחלט. 4. יש לשים בקערה את הבטטה, העדשים, החמוציות והפטרוזיליה. 5. יש לערבב את המלח, הפלפל השחור, המיץ לימון-2 כפיות וכף השמן יחד עם הסילאן ולערבב היטב. 6. יש לאחד את הרוטב לקערת הסלט ולערבב היטב.










Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page