top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

סלט בורגול עם בטטה וסלק אפויים - כרמית דהאן

תמונת הסופר/ת: כרמית דהאןכרמית דהאן

סלט בורגול עם בטטה וסלק אפויים - כרמית דהאן


כוס וחצי בורגול עבה שטוף ומושרה במים רותחים למשך כחצי שעה מסננים היטב מהמים ומניחים בקערה חותכים בטטה בינונית לקוביות קטנות מסדרים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה מרססים ספריי שמן מעט מלח וכפית סילאן מערבבים מעט

באותה צורה מכינים את הסלק ומסדרים גם אותו על נייר האפיה אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהירקות מתרככים מוסיפים את הסלק והבטטות לקערה עם הבורגול קוצצים בצל סגול וצרור קצוץ של פטרוזיליה מוסיפים לסלט קולים במחבת חופן אגוזי מלך ומוסיפים לקערה

בנוסף מוסיפים לסלט חופן חמוציות


מתבלים במיץ מלימון אחד מלח פלפל שחור כף רכז רימונים מעט שמן


בתאבון








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page