סלט בורגול ורימון - עטרה ז׳ורנו
*מרכיבים:* 2 כוסות בורגול. כוס רימון. 3 כפות פטרוזליה. 100 גרם חמוציות. 100 גרם פקאן לא קלוי.
*לרוטב:* 2 כפיות שמן. 2 כפות מיץ לימון. 3 כפות סילאן. 1/2 כפית מלח. 1/2 כפית פלפל שחור.
*לאופן ההכנה:* 1. בקערה יש לשים את הבורגול יחד עם 4 כוסות מים רותחים ולכסות את הקערה בצלחת/ מכסה ולהשרות כ-1/2 שעה. 2. לאחר כחצי שעה יש לסנן את המים מהבורגול בעזרת מסננת ולתת לבורגול להתקרר. 3. יש לערבב היטב את מרכיבי הרוטב 4.יש להוסיף את הרימון, הפטרוזיליה, החמוציות, הפקאן והרוטב ולערבב היטב.

Comments