top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

סופלה שוקולדי - אריאלה גולדמן

תמונת הסופר/ת: אריאלה גולדמןאריאלה גולדמן

סופלה שוקולדי - אריאלה גולדמן


▪︎ כוס מידה אוניברסלית ▪︎ ניתן להכין ב 4 כלי חרס 9 סמ / או 6 כוסות אלומיניום 6 סמ/ או 7 גביעי סופלה מנייר קקאו של תבניכל ▪︎ הערה : זמן ההוצאה מן התנור חשוב מאוד.לא לפספס בזמן ולהשגיח וגם להוציא אחד לטעימה . אם הסופלה אפוי ותפוח מבחוץ ונוזלי במרכז הוא מוכן .


- נחמם תנור מראש ל 180 מעלות חום עליון תחתון + טורבו - נטרוף בקערה 4 ביצים L + חצי כוס סוכר לבלילה בהירה. - במקביל נמיס במיקרוגל 200 גר שוקולד מריר חתוך לקוביות עם 100 גר חמאה. - נטרוף לקערת הביצים את השוקולד החם - נוסיף חצי כוס קמח + רבע כפית מלח ונערבב עד לבלילה חלקה ( לא מעבר) - נעביר לכלי מזיגה. נמזוג מהתערובת לגביעים כמעט עד לקצה - נסדר את גביעי הסופלה בתבנית תנור ונאפה - 12-15 דקות









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page