סופלה שוקולדי - אריאלה גולדמן
▪︎ כוס מידה אוניברסלית ▪︎ ניתן להכין ב 4 כלי חרס 9 סמ / או 6 כוסות אלומיניום 6 סמ/ או 7 גביעי סופלה מנייר קקאו של תבניכל ▪︎ הערה : זמן ההוצאה מן התנור חשוב מאוד.לא לפספס בזמן ולהשגיח וגם להוציא אחד לטעימה . אם הסופלה אפוי ותפוח מבחוץ ונוזלי במרכז הוא מוכן .
- נחמם תנור מראש ל 180 מעלות חום עליון תחתון + טורבו - נטרוף בקערה 4 ביצים L + חצי כוס סוכר לבלילה בהירה. - במקביל נמיס במיקרוגל 200 גר שוקולד מריר חתוך לקוביות עם 100 גר חמאה. - נטרוף לקערת הביצים את השוקולד החם - נוסיף חצי כוס קמח + רבע כפית מלח ונערבב עד לבלילה חלקה ( לא מעבר) - נעביר לכלי מזיגה. נמזוג מהתערובת לגביעים כמעט עד לקצה - נסדר את גביעי הסופלה בתבנית תנור ונאפה - 12-15 דקות

Comments