top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

סופגניות אפויות עם קרם בורלה נדירות - אריה רוזנשטוק

תמונת הסופר/ת: אריה רוזנשטוקאריה רוזנשטוק

עודכן: 23 בדצמ׳ 2022


סופגניות אפויות עם קרם בורלה נדירות - אריה רוזנשטוק


מצרכים:

חצי קילו קמח לחם

4 ביצים

80 גרם חלב

80 גרם סוכר

כף שמרים

כפית מיץ לימון

כף קוניאק

כפית תמצית וניל

חצי כפית מלח

80 גרם חמאה רכה


אופן הכנה:

נתחיל בהכנה של הקרם בורלה:

בסיר נשים 300 מייל שמנת מתוקה עם תמצית וניל איכותית.

עד 80 מעלות.

בקערה נערבב 50 גרם סוכר

ו-70 גרם חלמונים.


כשהחלב מגיע ל-80 מעלות נעביר לחלמונים ונערבב מהר נסנן.

נעביר לתבנית סיליקון עם שקעים של 3 ס"מ.

נאפה 100 מעלות 35 דקות.

נעביר להקפאה.


בקערת המיקסר נשים:

שמרים וחלב, ביצים וסוכר ונערבב למשך דקה.


נוסיף את הקמח המלח הלימון וניל וקוניאק.

נלוש למשך 3 דקות.

נוסיף בהדרגה את החמאה ונמשיך ללוש עוד 4 דקות.


הבצק יוצא מעט דביק וזה בסדר.

נעביר לקערה להתפחה ארוכה עד הכפלה.


חשוב מאוד תהליך ההתפחה!!!!


נקרוץ כדורים של 60 גרם נניח על ניירות אפייה. להתפחה עד הכפלה וקצת יותר.


ניצור גומה במרכז הסופגנייה נניח את הקרם בורלה ונכניס לתנור


נחמם תנור למצב טורבו 180 מעלות 25 דקות עד הזהבה


בהצלחה 🌹🌹🌹


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר נפת קמח חשמלית וכשרה מאושר ע"י צמת (צוות מדע ותורה) 👇🏽






Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page