top of page
Post: Blog2_Post

ניוקי בטטה וניוקי תופחי אדמה ברוטב פטריות טימין ויין לבן - כרמית דהאן

ניוקי בטטה וניוקי תופחי אדמה ברוטב פטריות טימין ויין לבן - כרמית דהאן


מכינים סיר גדול עם מים רותחים וכף מלח

לניוקי בטטה 3 בטטות גדולות שוטפים היטב היטב מייבשים שמים מלח גס על נייר אפיה ומניחים את הבטטות על המלח גס אופים בחום של 220 מעלות עד שהבטטות רכות מקלפים את הבטטות מעבירים לקערה ומועכים היטב מוסיפים כוס קמח וחצי כוס סולת חלמון ומלח ולשים לבצק מקמחים משטח עם המון קמח ומעבירים את הבצק אם הבצק עדיין דביק מוסיפים קמח יוצרים נקניק מהבצק וחותכים חתיכות ניוקי מגלגלים את הניוקי בידים ומכניסים למים רתוחים כשניוקי צפים הם מוכנים מוציאים בזהירות למסננת


אותו הדבר מכינים את הניוקי תפוח אדמה אבל הכמות של תפוחי האדמה תהיה 6 תפוחי אדמה בינוניים מהזן האדום

לרוטב פטריות

מחממים במחבת רחבה מעט שמן זית וכף חמאה או מחמאה מטגנים בצל קצוץ ומוסיפים פטריות פרוסות צריך לפחות 2 סלסלאות של פטריות טריות מוסיפים עלי טימין טריים מוסיפים 1/4 כוס יין לבן

מתבלים במעט אבקת מרק פטריות מלח פלפל שחור ומעט ואגוז מוסקט מקפיצים כשתי דקות

מסדרים את הניוקי על צלחת הגשה ויוצקים מעל את הרוטב

בהצלחה








Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page