מתכון מנצח בייגלה ירושלמי קל להכנה וטעים ברמות - ליטל אשואל
- ליטל אשואל
- 28 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מנצח בייגלה ירושלמי קל להכנה וטעים ברמות - ליטל אשואל
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
6 כפות סוכר
1 כף מלח
3 כוסות מים חמימים
חצי כוס (100 גרם) נטורינה מומסת
מים
שומשום
בקערת המיקסר עם וו לישה לשים קמח שמרים וסוכר ולערבב, להוסיף מלח ומים וללוש כשלוש דקות לאיחוד, להוסיף את הנטורינה ולהמשיך ללוש עד שנטמעת בבצק. לכסות ולהתפיח שעה.
לחלק את הבצק ל-10 כדורים, כל כדור לעשות חור באמצע ולמתוח עם האצבעות לשני הצדדים לצורת בייגלה. לתבול במים ושומשום.
לאפות ב-180 מעלות כ-20 דקות❤️
********
מוצר מומלץ💥💥
משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי בשלושה גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽

Comentários