top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

מתכון לנתחי בשר עם זיתים - השף מיכה כלפה

תמונת הסופר/ת: שף מיכה כלפאשף מיכה כלפא

מתכון לנתחי בשר עם זיתים - השף מיכה כלפה


מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס


מצרכים:

נתח בשר פילה מדומה-מס' 6 אפשר גם עם מס' 5

1 קופסא זיתים ללא חרצנים

1 כף רסק עגבניות

2 עגבניות מגורדות

5-6 פלפלים חריפים קטנים יבשים

3-4 פלפלים יבשים מתוקים

1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות

6 שיני שום חצויים

חופן כוסברה

2 כפות פפריקה מתוקה

חצי כף כמון.

חצי כפית כורכום

כפית סוכר

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. את הבשר יש לחתוך לקוביות ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ-40 דקות מזמן הרתיחה. או בסיר רגיל כשעה וחצי עד שסכין ננעץ בבשר בקלות.

2. את הזיתים יש להרתיח פעמיים ולשפוך את המים.


3. בסיר לחמם רבע כוס שמן להוסיף את השום להזהיב קלות ולהוסיף את הגמבה ולטגן כדקה שתיים


4. להוסיף את העגבניות ולבשל 5 דקות להוסיף כפית שטוחה סוכר ולערבב.


5.להוסיף תבלינים-2 כפות פפריקה מתוקה, חצי כף כמון, חצי כפית כורכום, מלח,ואת הפלפלים היבשים לערבב בסיר.


6. להוסיף כוס מים ואת הבשר

והזיתים,להביא לרתיחה ולבשל עם מכסה בלהבה נמוכה עד שהבשר רך בסוף הבישול להוסיף חופן כוסברה קצוצה.


ושוב תודה לחברתי הטובה הבשלנית חופית אלמקייס על העזרה במתכון


*********


מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page