מתכון לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז - אתי זוהר
המצרכים לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז:
לבסיס:
2 שוקולד מריר
2 כפות חמאת בוטנים מתוקה
מעט אבקת סוכר
3 כוסות פצפוצי אורז
למילוי הקוקוס:
250 מל' קרם קוקוס
3/4 כוס סוכר
3 כוסות קוקוס
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר / צמקאו
1 כף שמן
אופן ההכנה לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז:
הכנת הבסיס:
ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומערבבים היטב, מוסיפים 2 כפות חמאת בוטנים מתוקה ואבקת סוכר
ממשיכים לערבב ומוסיפים את פצפוצי האורז מערבבים היטב לאיחוד ומשטחים על תבנית בינונית.
מהדקים היטב ומכניסים להקפאה של שעה.
מילוי הקוקוס:
מחממים במיקרוגל את קרם הקוקוס עם 3/4 כוס סוכר ומוסיפים 3 כוסות קוקוס.
מערבבים היטב ומשטחים על שכבת השוקולד והפצפוצים שהקפאנו.
מכניסים שוב להקפאה של כמה שעות עד להתקשות.
מוציאים מהמקפיא וחותכים למלבנים בינוניים.
הכנת הציפוי:
ממיסים את השוקולד המריר עם השמן וטובלים כל רצועת קוקוס בשוקולד המומס
מניחים על נייר אפייה ומכניסים להקפאה להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון

Comments