מצרכים:
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות 3 עגבניות חתוכות לקוביות 2-3 ליטר מים ½ צרור כוזברה ½ צרור פיטרוזליה 4 עלי כרפס קצוצים 2 כוסות חומוס 1 כוס עדשים חומות 1 כפית כמון ½ כפית כורכום פלפל שחור 1 כף מרק עוף ½ כף שטוחה מלח חופן אטריות למרק דקות 4 כפות שמן שמן מיץ מחצי לימון
לטגן את הבצל עם השמן עד לקבלת גוון זהוב להוסיף את העגבניות לבשל כ- 5 דקות נוספות להוסיף את המים התבלנים והירק חוץ מהאטריות לבשל כ-45 דקות עד שהקטניות רכות להוסיף מיץ מחצי לימון ואת האטריות ולבשל עוד 5 דקות.
לפני ההגשה לפזר כוזברה קצוצה ולהגיש עם רבע לימון
*אפשר להוסיף בטטה תפוח אדמה שעועית לבנה ....*
*באהבה נועם זיגדון*

Opmerkingen