מקלובה מעולה - במטבח עם דיתוש
מצרכים:
מגש שוקיים
2.5 כוסות אורז יסמין
2 קישואים חתוכים לעיגולים עבים
בצל גדול פרוס לטבעות
2 גזרים גדולים חתוכים לטבעות
2 תפוח"א
כרובית קטנה
שמן
מלח, פלפל
בהרט
קינמון
5 תרמילי הל טחונים (רק הגרגירים השחורים, ללא הקליפה. פשוט לדפוק עליהם במכתש ועלי)
הכנה:
להשרות את האורז בהמון מים לחצי שעה.
לסנן ולתבל.
לטגן את העוף במעט שמן עד להשחמה.
להוציא ולשמור בצד.
לטגן כל ירק בנפרד ולשמור בצד.
לשמן סיר, לסדר יפה חלק מהירקות
בתחתית ולתבל.
מעל לשים שכבת אורז דקה ומעליה לסדר את השוקיים (בצורת פרח).
מעל לסדר את שאר הירקות ומעליהם את שארית האורז.
לשפוך מעל מים רותחים עד לכיסוי וטיפה יותר.
לבשל על אש קטנה כעשרים דקות.
(ליצור באורז כמה בורות עם כף עץ שיתנו לאדים מלמטה לצאת ולעלות לאורז שמעל).
לקחת מגש גדול או צלחת גדולה ולהפוך את הסיר מעליה.
לדפוק בצידי הסיר בכל ההיקף ובתחתית הסיר(שכעת נמצאת למעלה).
לשחרר בזהירות ולהרים את הסיר.
להתענג ולטרוף.
בתאבון ♡ דיתוש
**********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇

Комментарии