מלכת העוגיות המרוקאיות מאספן נדירות בטעם ובמראה - אריה רוזנשטוק
- אריה רוזנשטוק

- לפני 6 ימים
- זמן קריאה 1 דקות
מלכת העוגיות המרוקאיות מאספן נדירות בטעם ובמראה - אריה רוזנשטוק
לתחתית:
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
1 ביצה
3 כוסות קמח
למלית:
3 ביצים
3 כוסות שקדים מולבנים
1 כוס סוכר
גרדת לימון מלימון אחד
1 סוכר וניל
אופן הכנה:
מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה.
למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. אפשר גם לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב.
אפשר גם קמח שקדים.
טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השקדים עד לקבלת עיסה אחידה לא לדלילה ולא קשה.מוסיפים צבע מאכל טבעי.
למי שרוצה צבעוני.
שלב ההרכבה:
פותחים את הבצק לעובי הכי דק שאפשר 2 מ"מ במארוך או במכונת פסטה.
קורצים עיגולים בגודל של תבניות מאספן. דואגים לשמן את התבניות. מהדקים את הבצק לתבנית..
מזלפים 2/3 מגובהה התבנית מפזרים סוכריות.
אופים 180 מעלות 20 דקות בערך עד הזהבה.
בהצלחה
*********
מוצר מומלץ💥💥
צנצנות אקריליות לעוגיות ב-3 גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבלת במתכונים ישירות לוואטסאפ 👇🏽









תגובות