top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

מיני בטטות אפויות בתנור מוקפאות לפני בפריזר(שיטה סינית)בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:

תמונת הסופר/ת: השף הפשוט קובי פרידמןהשף הפשוט קובי פרידמן


מקרצפים ומנקים את הבטטות היטב ומכניסים למקפיא לשעה-שעתיים

עד שהן קופאות,

מחממים תנור ל-230 מעלות,

מסדרים את הבטטות על נייר אפייה בתבנית אפייה מפזרים ענפי תימין

((אין צורך לחורר אותן ולא להוסיף מלח ואו שומן

אופים וצולים את הבטטות בתנור בערך 40 דקות(בדיקת מוכנות עם קיסם,

ואו עד שעה לבטטות גדולות,

כשיופיעו כתמים כהים על הבטטות המשמעות היא שהסוכרים התקרמלו,

מגישים זוללים נהנים ובתאבון.

(ההקפאה גורמת למים בבטטה להתאדות לאחר האפייה ומייבשת אותה למרקם מיוחד)

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page