top of page
Post: Blog2_Post

מוקפץ ירוק וחמצמץ טבעוני ומלא בריאות - במטבח עם דיתוש

מוקפץ ירוק וחמצמץ טבעוני ומלא בריאות - במטבח עם דיתוש


כדי לאזן את נושא הבריאות בצד הכנתי סלמי מטוגן בשמאלץ.


המצרכים:

1 כרוב סיני - בק צ'וי קצוץ גס

1/3 חבילת מנגולד גדולה קצוצה גס

5-6 שיני שום פרוסות

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים גס

1 חבילת פולי סויה מורתחים במים ומסוננים

חצי חבילת נבטים

מיץ לימון

תערובת שקדים פרוסים ועשבי תיבול(חנות תבלינים)

1 חבילת ערמונים

מעט פטרוזיליה וכוסברה קצוצים גס

תבלין גרוזיני - סונלי(חנות תבלינים)

תבלין brown sugar bourbon של מקורמיק

מלח, פלפל

שמן זית


הכנה:

לטגן את גבעולי הבק צ'וי והמנגולד(החלקים הלבנים) במעט שמן זית תוך ערבוב כשלוש דקות ולהוסיף את החלקים הירוקים של הכרוב והמנגולד.

להוסיף את הבצל הירוק, פולי הסויה, השום ולתבל.

להקפיץ כחמש דקות תוך ערבוב מדי פעם.

להוסיף את הנבטים, תערובת השקדים, הערמונים ולתקן תיבול.


לערבב ולהזליף מעל מיץ מחצי לימון ולערבב היטב.

אם יש צורך, הוסיפו עוד מעט לימון ותקנו תיבול.


לגיוון, ניתן להוסיף מעט קוביות סלמי שטיגנתם בשמאלץ(שומן אווז) או בשמן זית/קוביות חזה עוף מוקפצות בשמן/קוביות פרגיות/קוביות טופו/רצועות שווארמה מוקפצות.


* ניתן לאכול את המוקפץ פשוט כך או מעל אורז או להוסיף אטריות ביצים או אטריות אורז מבושלות ולערבב.


בתאבון ♡

דיתוש

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇




ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page