מוקפץ זריז וטעים לרצועות פרגיות ופלפלים - במטבח עם דיתוש
- במטבח עם דיתוש
- 4 בפבר׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
מוקפץ זריז וטעים לרצועות פרגיות ופלפלים - במטבח עם דיתוש
800 גר' - 1קג' רצועות פרגיות
400 גר' טחול (למי שאוהב)
רצועות פלפל אדום
רצועות פלפל צהוב
פלפל גרוס
תבלין ברביקיו מעושן
מעט תבלין שווארמה
שמן זית
שומן בקר או אסאדו אם יש
הכנה:
לשטוף טוב את הטחול ולייבש במגבת.
לטגן כדקה את הטחול בשמן.
להוסיף פרגיות ופלפלים.
לתבל ולערבב כל 2 דקות עד שמשנה את הצבע ומוכן.
*מומלץ על מצע של קוסקוס או אורז לבן.
בתאבון ♡
דיתוש
********
מוצר מומלץ❣️
קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

Comments