top of page
Post: Blog2_Post

מוס פסק זמן - מירב מלכה

בכוס לשים : *כפית וחצי ג'לטין *3 כפיות מים להכניס למקרר ל10 דקות. לאחר מכן להוציא ולהמיס את זה מעט במיקרוגל.


בקערה להמיס: 100 מל שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד חלב

להקציף למרקם יוגורט : 400 מל שמנת מתוקה


אופן ההרכבה: לערבב את השוקולד המומס עם 3 כפות גדושות של ממרח פסק זמן ולאחד בין התערובות- השוקולד ,הג'לטין והשמנת המתוקה המוקצפת במרקם יוגורט. לשפוך לכוס קינוח להכניס למקפיא לחצי שעה. לקשט כיד הדמיון. בהצלחה











Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page