מגולגלות תמרים עם ריבה ושוקולד - אצל ברכה במטבח
לבצק: 1 שקית אבקת אפיה 4 כוסות קמח מנופה כף תמצית וניל חצי כוס סוכר כוס מיץ תפוזים חצי כוס שמן 100 גר חמאה
לערבב את הקמח אבקת האפייה, הסוכר.
להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק נעים ונוח לעבודה.
להניח בקערה ולכסות עים נילון נצמד. להניח לבצק, שעה או יותר מנוחה.
לחלק ל 3 4 כדורים . לקמח את משטח העבודה, ,לרדד כל כדור ..
אם צריך להוסיף מעט קמח.
המילוי : את הרולדות מילאתי בשלושה מילוים שונים: ריבת תות ומעל קוקוס. ממרח תמרים למרוח בשכבה אחידה ודקה.
מעל לפזר אגוזים טחונים וקינמון. ממרח נוטלה אגוזים טחונים וקוקוס למרוח בשכבה אחידה .
לגלגל לרולדה
אפשר לחתוך לפני האפיה את הרולדה, ולסדר בתבנית או לאפות כרולדה שלמה ואחריי האפיה לחתוך למנות.
לא לחתוך שהרולדה חמה מידיי!
לאפות בתנור 180 מעלות 25 30 דקות .
לפזר אבקת סוכר כשהרולדות קרות
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽

Comments