top of page
Post: Blog2_Post

מגולגלות תמרים ואגוזי מלך - מימי בכר

מגולגלות תמרים ואגוזי מלך

לבצק 2.כוסות קמח 1.כפית אבקת אפייה 1/2כוס מים רותחים 1/4.כוס שמן 1/2. מרגריה או מחמאה בטמפרטורת החדר (100ג"ר) 1.כף סוכר למלית 1.חבילת תמרים בוואקום 1/4 כוס מים רותחים בערך 120 ג"ר אגוזי מלך 1.כפית קינמון לקישוט אבקת סוכר

אופן ההכנה ללוש את כל המצרכים של הבצק יחד עד לגיבוש החומרים עדיף ביד הבצק נוח לעבודה לשים בצד למנוחה עד שהמרגרינה תתגבש מעט והבצק התקרר לערבב את התמרים עם המים הרותחים להוסיף את האגוזי מלך ואת הקינמון לחלק את הבצק ל3 חלקים לרדד על נייר אפייה מעט מקומח למרוח את התמרים ולגלגל להניח בתבנית ולחרוץ עם סכין חריצים בעובי של פרוסה לאפות ב180 מעלות בערך 20 עד 25 דקות אין צורך שישחימו כשהעוגות מתקררות לחתוך לפרוסות לבזוק אבקת סוכר ולשמור בכלי סגור










Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page