מאפה קאדה במילוי גבינות - במטבח עם דיתוש
לבצק:
1 ק"ג קמח פיצה/פוקאצ'ה או רגיל+ 1 כף שמרים
קורט סוכר
כ-2 וחצי(או מעט יותר) מים פושרים
חצי כוס שמן
קורט מלח
ירק קצוץ(אני הוספתי כוסברה ופטרוזיליה)
ללוש עד להטמעת החומרים ולהניח בקערה משומנת ומכוסה לעשרים דקות.
לקרוץ עיגולים קטנים(כדור פינג פונג) ולרדד כל עיגול לעיגול פחוס.
לשים מילוי בחצי עיגול. לסגור עם האצבעות ולהדק.
לטגן במחבת כבדה משומנת מעט וחמה, עד להזהבה(כדקה מכל צד).
למילוי:
גבינת גאודה מגוררת
גבינת מוצרלה מגוררת(אני שמתי של גבינות עברי)
גבינה צהובה מגוררת
לערבב יחד.
*** את הבצק כדאי לרדד שיהיה דק(כ-2 מ"מ)
* את חלק מהעיגולים פשוט טיגנתי כך וכשהפכתי צד אחד, מרחתי בשום כתוש ושמן זית ופשוט ערמתי אחד מעל השני ופיזרתי מהמילוי, בין עיגול לעיגול.
בתאבון ♡ דיתוש
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽


Comments