top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

מאספן - אריה רוזנשטוק

תמונת הסופר/ת: אריה רוזנשטוקאריה רוזנשטוק

לתחתית:

חצי כוס מים

חצי כוס שמן

1 ביצה

3 כוסות קמח

למלית:

3 ביצים

3 כוסות שקדים מולבנים

1 כוס סוכר

גרדת לימון מלימון אחד

1 סוכר וניל


אופן הכנה:

מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה.

למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב.

טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השקדים עד לקבלת עיסה אחידה לא לדלילה ולא קשה.


שלב ההרכבה:

פותחים את הבצק לעובי הכי דק שאפשר 2 מ"מ במארוך או במכונת פסטה.

קורצים עיגולים בגודל של תבניות מאספן. דואגים לשמן את התבניות. מהדקים את הבצק לתבנית.. מזלפים 2/3 מגובהה התבנית מפזרים סוכריות.

אופים 180 מעלות 20 הערך עד הזהבה.


בהצלחה









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page