top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

לביבות תפוחי אדמה ומוצרלה - הצפיחית של צחית

תמונת הסופר/ת: הצפיחית של צחיתהצפיחית של צחית

עודכן: 20 בינו׳ 2023


לביבות תפוחי אדמה ומוצרלה - הצפיחית של צחית


5 תפוחי אדמה גדולים - מבושלים היטב במים ומסוננים.

3/4 כפית מלח

3/4 כוס קמח


למעוך את תפוחי האדמה שהם חמים לפירה.

להוסיף את המלח

ואת הקמח בהדרגה.

לערבב היטב למרקם חלק וסמיך.

עם ידיים מקומחות - ליצור כדורים בגודל אפרסק קטן.

לשטח על כף היד - ליצור שקע קטן במרכז.

לשים במרכז כפית גדושה מוצרלה מגוררת.

לסגור את הקצוות בעדינות.

לגלגל לכדור - ולשטח מעט לעובי 1.5-2 ס"מ.

להניח במגש מקומח היטב.


מחבת רכבה - מומלץ טפלון:

לצקת פנימה 1/2 כוס שמן - להבה בינונית - להביא לסף רתיחה. להנמיך מעט את הלהבה.

לפזר מעט קמח על הלביבות ולטגן 5 דקות / עד להשחמה.

להפוך בזהירות להשחמה משני הצדדים.

להוציא לצלחת עם נייר סופג.


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽













Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page