מתכון:
1 כרובית לבנה ,
חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ תפוחים שוטפים , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים ,
לחלוט6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של2-3 ביצים, עם כפית פפריקה אדומה מתוקה,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
שומשום שחור, אפשר
גם חום.
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, ולאחר מכן
לטבול בפירורי לחם איכותיים.
להעביר לתבנית עם ניר אפיה ולהניח על התבנית.
לנעוץ עם קסמי שיניים מכל קצה לשים מעליו נייר אפיה , לכסות ומעל לשים נייר אלומניום.
שומר שלא ישרף.
לאחר שקיבלו צבע, מורידים את הנייר
וממשיכים להשחמה עד שיהיה בו טעם קריספי בפה.
הפעם ממש יצא מוצלח יותר משאר הפעמים שאני מכינה.
לכן החלטתי לפרסם שוב.
ממליצה, לא לפספס כי הכרובית בשיא העונה.
ומאד טרייה וממש צחור.

Comments