top of page
Post: Blog2_Post

טורט קצפת וריבת חלב - ליטל אשואל


מתכון: 5 ביצים בגודל L 1 כוס סוכר רבע כוס שמן 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפייה


אופן ההכנה: 1. מחממים תנור ל180 מעלות 2. מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים כאשר את החלבונים שמים בקערת המיקסר עם וו הקצפה. 3. מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר למשך 7-8 דקות (לא לקצר), עד לקצף יציב מאד מאד! 4. מערבבים חלמונים עם שמן ויוצקים לתוך החלבונים בזרם דק תוך כדי הקצפה עד להטמעה. 5. בקערה מערבבים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת הביצים בבת אחת. מקפלים עם מרית בתנועות קיפול עדינות עד להטמעה בלבד ולא יותר מזה. 6. מרפדים תבנית אפייה עגולה מתפרקת בקוטר 24 בנייר אפייה ומשמנים היטב את תחתית התבנית ודפנותיה בספריי שמן. 7. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ45 דקות. 8. מקררים היטב לפני ציפוי הקרם


לקרם: 1 שמנת מתוקה 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

מקציפים לקצף יציב ומורחים על גבי העוגה את כל הכמות ברגע שהעוגה מתקררת.


לקישוט: אני זילפתי את ריבת החלב בצורה שבתמונה, אתם יכולים לקשט איך שרק תרצו, תלוליות, עיגולים, ספירלות כל מה שתאהבו והכי חשוב שתהיה כמות נדיבה של ריבת חלב









留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page