top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

חלת שום נתלשת - ליטל אשואל

תמונת הסופר/ת: ליטל אשואלליטל אשואל

מתכון:

4 כוסות קמח לבן מנופה

1 כף שמרים יבשים

2 כפות סוכר

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח

1 ביצה גודל L

כוס מים פושרים


לממרח:

200 גרם חמאה רכה

חופן פטרוזיליה קצוצה

6-7 שיני שום כתושות

חצי כפית מלח


אופן ההכנה:

1. בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים ומערבבים, מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים ביצה שמן מים ולבסוף את המלח ולשים הכל כחמש דקות לבצק רך ונעים למגע. מכסים ומתפיחים כשעה.


2. מכינים את הממרח: מערבבים יחד את כל חומרי הממרח.


3. מרדדים את הבצק למלבן דק, מורחים את הממרח בצורה שווה. פורסים לקוביות.


4. מסדרים את הקוביות כאשר הן צמודות אחת לשניה בתבנית אינגליש.


5. אופים ב180 מעלות למשך 25-30 דקות ומברישים בשמן זית להברקה









Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page