top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

דלעת ערמונים במילוי פטריות ובצל, ברוטב צ'ילי – מירב מלכה

מירב מלכה

6 דלעת ערמונים לחצות לחצי לרוקן את הגרעינים.

למרוח עליהם: *כפית שמן זית *כפית רוטב צ'ילי *מעט פלפל שחור גרוס *ומלח.

ולהכניס לתנור לאפיה על 180 מעלות למשך חצי שעה


אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק ולהתפיח חצי שעה . ליצור כדור ולקרוץ בו גומה להניח בגומה קובית שוקולד ולגלגל בחזרה. לאפות על 200° מעלות למשך 20 דקות. בהצלחה









Komentar

Dinilai 0 dari 5 bintang.
Belum ada penilaian

Tambahkan penilaian
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page