דג סלמון ושעועית ירוקה מוקפצת - נועם זיגדון
6 חתיכות דג סלמון
לערבב בקערה:
¼ כוס שמן
¼ כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה
⅓ כף מלח
למרוח את הדג מכל הכיוונים
להשאיר חצי שעה לספיגת טעמים
להכניס לתנור שחומם מראש
על 180° מעלות כ-8 דקות
שעועית ירוקה מוקפצת:
400 גרם שעועית ירוקה קפואה
4 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב טריאקי
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית מלח
3 כפות שומשום
חופן אגוזי מלך
לטגן את השעועית עם השמן עד להתרככות
להוסיף את הרוטב סויה והטריאקי
לתבל במלח ובפלפל שחור
להקפיץ כ- 5 דקות נוספות
לפזר שומשום ואגוזי מלך
באהבה נועם זיגדון 💞
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇

Comentarios