top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

דג מושט ברוטב קטשופ וחרדל - נועם זיגדון

תמונת הסופר/ת: נועם זיגדוןנועם זיגדון

דג מושט ברוטב קטשופ וחרדל - נועם זיגדון


6 פילטים מושט

¼ כוס שמן

½ כוס קטשופ

2 כפות שטוחות חרדל

2 כפות סוכר חום

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

קצח - לקישוט

לערבב הכל יחד

למשוח את הדג מכל הצדדים.

לשים בתבנית לפזר קצח מלמעלה

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כחצי שעה


*צ'יפס פרצופונים*

500 גרם תפוח אדמה מהסוג האדום

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כוס קורנפלור

¼ כפית פלפל שחור

½ כף פטרוזיליה יבשה

¼ כף מלח


לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה

לקלף ולמעוך לפירה

להוסיף את הקורנפלור והתבלינים

לערבב היטב

להניח בצד לרבע שעה

לחלק ל-2

לפזר מעט קורנפלור על משטח עבודה

לפתוח לעיגול בעובי 1 ס"מ

לקרוץ לעיגולים

בעזרת קש עבה לחתוך 2 עיגולים לעיניים ו-4-5 עיגולים לפה


לטגן בשמן עד לקבלת גוון שחום


באהבה נועם זיגדון 💞


*********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇








 
 
 

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page