דג מושט ברוטב קטשופ וחרדל - נועם זיגדון
6 פילטים מושט
¼ כוס שמן
½ כוס קטשופ
2 כפות שטוחות חרדל
2 כפות סוכר חום
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
קצח - לקישוט
לערבב הכל יחד
למשוח את הדג מכל הצדדים.
לשים בתבנית לפזר קצח מלמעלה
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כחצי שעה
*צ'יפס פרצופונים*
500 גרם תפוח אדמה מהסוג האדום
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כוס קורנפלור
¼ כפית פלפל שחור
½ כף פטרוזיליה יבשה
¼ כף מלח
לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה
לקלף ולמעוך לפירה
להוסיף את הקורנפלור והתבלינים
לערבב היטב
להניח בצד לרבע שעה
לחלק ל-2
לפזר מעט קורנפלור על משטח עבודה
לפתוח לעיגול בעובי 1 ס"מ
לקרוץ לעיגולים
בעזרת קש עבה לחתוך 2 עיגולים לעיניים ו-4-5 עיגולים לפה
לטגן בשמן עד לקבלת גוון שחום
באהבה נועם זיגדון 💞
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇


留言