top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

דג דניס צלוי בתנור - אריאלה גולדמן

תמונת הסופר/ת: אריאלה גולדמןאריאלה גולדמן

דג דניס צלוי בתנור - אריאלה גולדמן


4 דגי דניס שלמים טריים


לרוטב:

חצי כוס שמן זית

מיץ סחוט מלימון שלם

4 שיני שום כתושות

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

2 כפיות פפריקה מתוקה בשמן

2 כפות עלי תימין

2 כפות עלי רוזמרין


מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הדגים. מעסים את הדגים עם הרוטב ומניחים בצד ל-20 דקות לפני הצלייה.

צולים עד הזהבה ,זמן צלייה תלוי בגודל הדג













Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page