top of page
Post: Blog2_Post

גלידת פקאן - עטרה ז׳ורנו

עודכן: 27 ביולי 2022

*מרכיבים:* 6 ביצים. 1/2 כוס סוכר. 500 מ״ל שמנת מתוקה. 5 כפות סירופ מייפל. 200 גרם פקאן גרוס.


*אופן ההכנה:* 1. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר, לקצף יציב וחלק. 2. להוסיף את החלמונים לקערת החלבונים ולערבב היטב. 3. מקציפה בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, לקרם חלק ויציב. 4. מאחדת את הקרם לקערת החלבונים ומערבבת בתנועות קיפול. 5. מוסיפה את הפקאן הגרוס וסירופ המייפל ומערבבת היטב. 6. מעבירה את הבלילה של הגלידה לתוך תבנית אינגליש קייק. (הכמות מספיקה ל-2 תבניות.) 7. ניתן להוסיף מעל הגלידה פקאן גרוס ומייפל לקישוט. 8. הגלידה צריכה להיות בהקפאה כ-15 שעות.









Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page